Galavečer Miss Academia 2012 bude ve znamení interakce

V pondělí 23. dubna prozáří Kongresové centrum ve Zlíně půvab a charisma desítky nekrásnějších a nejinteligentnějších vysokoškolaček soutěže Miss Academia 2012. Letošním tématem slavnostního galavečera, který již tradičně patří mezi vrcholné okamžiky zlínské kulturní sezóny, je interakce. Z pasivních diváků se tak přímo v sále mohou stát aktivní tvůrci programu, vytvářející jedinečnou atmosféru místa. Vstupenky jsou k dostání již nyní na adrese www.missacademia.cz.

Snažili jsme se diváky maximálně zapojit do dění v sále, a za sebe můžu prohlásit, že se mají opravdu na co těšit,“ říká Zuzana Brátová, jedna ze dvou hlavních manažerů Miss Academia: „Kromě uvolněné nálady si například rozhodně nedoporučuji nechávat doma své mobilní telefony. Budou se totiž hodit nejenom při hlasování o letošní vítězce titulu Miss Sympatie,“ dodává s úsměvem Brátová.

Pohodová muzika a energická afterparty

Návštěvníci galavečera se kromě originálního interaktivního zážitku a příjemné muziky z produkce ostravské kapely Fíha mohou těšit především na osobní kouzlo desítky finalistek. Jejich krásu a pohotovost odpovědí na otázky moderátora mohou hodnotit z pohodlí sedaček Kongresového centra. Možnost promluvit si s dívkami tváří v tvář pak nabídne následná afterparty v jednom ze zlínských klubů.

Fanoušci mají možnost zapojit se již teď

Možnost aktivně se zapojit do dění mají fanoušci již nyní. Svým hlasováním na stránkách mohou rozhodnout, která z finalistek si na galavečeru převezme titul Miss Academia Online.

Více informací nejenom o průběhu galavečera a možnostech zakoupení lístků naleznete na internetové adrese www.missacademia.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x