Kroměřížští hasiči museli zachránit seniora, kterého zaklapla postel

KROMĚŘÍŽ - K neobvyklému případu museli v pátek dopoledne vyjet kroměřížští hasiči, zachraňovali muže, kterého uvěznila sklápěcí postel. Řekl mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Seniora našla doma v dopoledních hodinách jeho žena, která se vrátila do bytu. „Její manžel byl uzavřen ve sklápěcí posteli, ze které mu ven trčela jen ruka. Muž jí sdělil, že v této poloze leží od čtyř hodin ráno, kdy se s ním postel sama zavřela. Protože ho nedokázala vyprostit, přivolala na pomoc hasiče,“ podotkl Mitáček.

Ani hasičům se nepodařilo postel sklopit běžným způsobem, a tak nejdříve vytáhli matraci. „Tím se uvolnil prostor kolem mužova těla a poté už mohli hasiči konstrukci postele rozevřít. Muž naštěstí neutrpěl žádné vážnější zranění, byl pouze otřesen mnohahodinovou nemožností pohybu,“ dodal Mitáček.

Podobné případy nejsou takovou vzácností, jak by se mohlo zdát,“ vrací se k případu Mitáček. „Děje se tak několikrát za rok, sklápěcí postele jsou pastí třeba pro odrostlejší děti, ale úplnou výjimkou nejsou obdobné karamboly ani v případech neobvyklých sexuálních hrátek,“ uvádí mluvčí. V tomto případě se podle informací Zlin.cz postel zavřela samovolně, když se v ní senior cizí národnosti ve spánku otáčel. O to větší musel být jeho šok.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x