Finalistky Miss Academia 2012 hvězdami módní přehlídky

Prostory obchodního a zábavního centra Zlaté jablko se v pátek 23. března večer promění v přehlídkové molo. Vystoupí na něm desítka finalistek soutěže Miss Academia, která zde představí novou kolekci Jaro 2012. Moderátory módní přehlídky jsou tanečník a choreograf Yemi AD společně s modelkou Hanou Mašlíkovou.

Přehlídka ve Zlatém jablku proběhne v rámci již třetího Night Shoppingu. Ten v pátek potrvá od 21 hodiny až do půlnoci a kromě módní přehlídky na něm mohou návštěvníci vidět například vystoupení akrobatického dua DeaMen v podání vítězů soutěže Československo má talent.

Na závěr přehlídky bude slavnostně vyhlášena cena Miss Academia Zlaté jablko,“ říká Zuzana Brátová, hlavní manažerka Miss Academia 2012: „O vítězce po celý tento týden rozhodují návštěvníci Zlatého jablka. Ti mohou své hlasy vkládat do připraveného boxu ve vstupní hale obchodního centra, kde naleznou i panely s fotografiemi a popisem jednotlivých finalistek soutěže.

Najdi si svou missku

Dívky se do Zlína sjely již v pondělí, a když se zrovna nepřipravují na finálový galavečer, užívají si například bowlingu či wellness relaxací. Pokud by některý z fanoušků nevydržel do pátku a chtěl se s nimi sejít osobně dřív, stačí na internetu sledovat jejich Foursquare účet a zjistit tak, kde se právě nachází,“ dodává Brátová.

Finálový galavečer Miss Academia 2012 se uskuteční 23. dubna v prostorách zlínského Kongresového centra. Vstupenky jsou k dostání online na adrese www.missacademia.cz nebo osobně v průběhu módní přehlídky.

Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos již po 16. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

Více informací naleznete na www.missacademia.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x