Taneční parket pro všechny – Jarní ples „HANDICAP(?)“ Zlín

V sobotu 24. března se uskutečnil historicky první ples o.s. „HANDICAP(?)“ Zlín, který byl zároveň i oslavou 20. narozenin organizace: „Chtěli jsme oslavit naše kulatiny, poděkovat všem, kteří nás za ta léta podpořili a podporují – sponzorům, dobrovolníkům, současným i bývalým spolupracovníkům“, řekl ředitel organizace Aleš Chudárek.

Plesu se zúčastnilo téměř 200 hostů, kteří ocenili bohatý program příjemnou atmosféru a pečlivou přípravu. „Tři předtančení různých žánrů, barmanská show, vše doplněno slavným zpěvákem a moderátorem Romanem Vojtkem se skutečně na plesech běžně nevidí…“ zněla jedna z pochvalných reakcí od Jana Huleji, který před léty ve sdružení vykonával civilní vojenskou službu. Další účastnice plesu, matka klienta Handicapu Zuzana Kousalíková, ocenila, že se na parketě sešli lidé s postižením a také lidé bez něj a všichni se společně dobře bavili. „Přesně to je cílem veškerého našeho snažení, spojit všechny dohromady a umožnit jim vzájemně se poznávat a žít bez předsudků“, dodal k tomu Aleš Chudárek.

Všichni zúčastnění podali skvělé výkony, ať to byla kapela Marathonband v čele s Dušanem Mathonem nebo moderátor večera Roman Vojtek, který se předvedl i jako zpěvák. Předtančení klubu Fortuna bylo velmi elegantní, tanečnice z Belly dance Aphrodite zase naplnily sál karnevalovou atmosférou daleké Brazílie, to vše doplnila barmanská show.

Výtěžek plesu bude použit na rozvojové aktivity sdružení a terénní sociální služby osobní asistence.

Nestátní neziskovou organizaci „HANDICAP(?)“ Zlín můžete podpořit zasláním textové zprávy ve tvaru DMS KLIKA na tel. číslo 87 777. Děkujeme.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14274′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚302‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14274‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x