Populární Anna K. vyráží na turné. Nové album Relativní čas představí také ve Zlíně.

Oblíbená zpěvačka Anna K., zpěvačka roku hudební ankety Žebřík, vyráží právě v těchto dnech na turné k novému albu Relativní čas, které vydala po pěti letech a se kterým se vloni vrátila na scénu po vážném onemocnění. Během jarní části čeká zpěvačku devět koncertů, druhou část turné odehraje Anna K. se svou kapelou ještě na podzim tohoto roku.

Ve Zlíně se Anna K. objeví 29. května 2012, kdy vystoupí v novém Kongresovém centru. Bude to vůbec první koncert v koncertním sálu s úpravou k stání. Na parketu nebudou žádné sedačky, a tak si diváci mohou koncert populární zpěvačky užít se vším všudy včetně případného tancování. Koncert je součástí doprovodného programu 52. ročníku ZLÍN FILM FESTIVALU 2012. Vstupenky jsou již k dispozici v obvyklých předprodejích a síti TICKETPRO za předprodejní cenu 290 Kč.

Fanoušci se mohou těšit na největší hity Anny K., na novinky z alba Relativní čas a také na skvělou kapelu i scénu, kterou navrhuje studio Olgoj Chorchoj. Anna K. převzala nedávno ocenění na hudebních cenách Žebřík, kde ji fanoušci zvolili zpěvačkou roku 2011. Zároveň také získala ocenění za album Relativní čas, které se umístilo v kategorii album roku na stříbrné příčce.

Anna K. bude také letos pokračovat ve své úspěšné kampani na podporu prevence rakoviny prsu, v rámci které vydá DVD pro ženy s návodem na metodu MammaCare, což je nová revoluční metoda samovyšetření prsu, u nás doposud málo známá. DVD bude rozdáváno zdarma.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x