Neznámý žhář zřejmě podpálil dvě auta ve valašskomeziříčském bazaru

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - V areálu bazaru a servisu ve Valašském Meziříčí hořela ve středu dvě osobní auta. Jak sdělil mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček, vozy zřejmě podpálil neznámý žhář.

Požár zpozoroval kolem třetí hodiny ranní svědek, který ohlásil, že plameny zasáhly několik odstavených vozidel. Ukázalo se, že hořela dvě osobní auta uprostřed autobazaru. Oheň se hasičům podařilo zlikvidovat krátce před půl čtvrtou ráno.

Oheň zasáhl dva vozy značky VW Golf, které byly zapáleny s největší pravděpodobností úmyslně neznámou osobou. Tuto verzi potvrdil i tým vyšetřovatelů, který místo ohledal v dopoledních hodinách,“ dodal Mitáček. Místo požáru ohledal i pes cvičený na vyhledávání akcelerantů hoření a nalezl důležité stopy. Případem se nadále zabývá policie.

Na autech vznikla škoda za přibližně 160 tisíc korun. Zásahem hasičů se podařilo uchránit další majetek na odstavených osobních autech asi půl milionu korun.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14244′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚325‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14244‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x