Na Uherskohradišťsku hořelo auto, muž ho vezl na technickou kontrolu

BÁNOV - K rozsáhlému požáru osobního auta značky Citroen Xantia museli ve středu vyjet hasiči z Uherského Brodu, vozidlo vzplálo na silničním obchvatu u Bánova. Řekl mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Řidič převážel auto na stanici technické kontroly, když při jízdě zaznamenal závadu, podivné zvuky a malou detonaci. „Z motorového prostoru auta se vyvalil kouř. Mladý muž s vypůjčeným autem zastavil v rozšířené části silničního obchvatu města u krajnice. Po vystoupení z auta vyšlehly plameny. Sám proti požáru neměl čím zasáhnout, proto na pomoc vyjeli hasiči,“ podotkl Mitáček.

Plameny zasáhly přední a spodní část auta. Policisté museli v místě regulovat dopravu. „Oheň auto značně poškodil a majiteli vznikla škoda asi za 20 tisíc korun. Příčinou vzniku požáru byla technická závada,“ doplnil Mitáček.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14447′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚323‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14447‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x