Policisté pátrají po muži z Bystřice pod Hostýnem

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Policisté pátrají po Miloslavu Královi z Bystřice pod Hostýnem (44), kterého jeho rodina pohřešuje od čtvrtka 19. dubna. V pondělí informovala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Ve čtvrtek 19. dubna v 19 hodin odešel muž z domu a doposud se nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. „Pohřešovaný je 180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má modré oči a světle hnědé krátké prošedivělé vlasy. Oblečen byl do modrých riflí a tmavě modrého svetru, na nohou měl hnědé polobotky. Při chůzi je mírně shrbený,“ upřesnila Kyšnerová.

Miloslav Král trpí duševní chorobou, není agresívní, s lidmi nekomunikuje, neohrožuje sebe ani jiné. U sebe nemá peníze ani léky, které pravidelně užívá. Je proto možné, že může být dezorientován.

V minulosti byl již sedmkrát pohřešován. „Většinou ho policisté vypátrali na vlakových nádražích. Chodí převážně pěšky, obvykle se vydává směrem na Přerov, Hranice, Valašské Meziříčí, Hošťálkovou a Vsetín. Policisté prověřili okolí bydliště, silniční tahy, nádraží a další místa. Doposud bezúspěšně,“ doplnila Kyšnerová.

Informace o pohřešovaném mohou lidé poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR, na telefonním čísle Obvodního oddělení v Bystřici pod Hostýnem 974 675 701 nebo na bezplatné lince 158.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x