Olina zase zlobí. Odhalovala se v centru Zlína

Proslulá zlínská figurka Olina zase zlobí. Práci s ní měli strážníci městské policie. Zachytil ji také městský kamerový dohlížecí systém. V opilosti se změnila ve striptérku.

O takovou produkci asi nemá zájem vůbec nikdo. Smůlu má padesátiletá žena, která se nedávno vrátila z vězení a protialkoholního léčení v tom, že svoji svlékací produkci nevalné úrovně předváděla nejen před zraky lidí v jednom jarním odpoledni, ale navíc v blízkosti lunaparku, který byl podle mluvčí zlínské Mětské policie Šárky Škubalové v tu chvíli plný dětí.

Když se na zavolání kolemjdoucích dostavila hlídka strážníků, začala se Olina kvapně oblékat, zachytily ji ale kamery dohlížecího systému a tak putovala do rukou republikových policistů.

Orientační dechová zkouška odhalila v organismu asi 2,6 promile alkoholu, ve zkráceném řízení jsme ji obvinili z trestného činu výtržnictví “ informovala Zlin.cz krajská policejní mluvčí Jana Bartíková. O dalším osudu ženy, která si nedávno odseděla několikaměsíční nepodmíněný trest a absolvovala zřejmě neúspěšně protialkoholní léčebnou kúru, tak podle všeho rozhodne soud.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x