Do Zlína se sjeli projektoví manažeři i podnikatelé

ZLÍN - Téměř 300 účastníků z řad široké veřejnosti, projektových manažerů, podnikatelů, vyučujících i studentů se ve středu sjelo do Zlína na dvoudenní Konferenci projektový management 2012: rozum a emoce. Za organizátory řekla Markéta Arazimová.

Letos jde o v pořadí pátý ročník konference, kterou pořádají Společnost pro projektové řízení a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Akce nabídne kromě kvalitního odborného přednáškového programu také představení novinek ve světě projektového řízení a široký prostor pro debatu na akademické půdě.

Odborný program prvního přednáškového dne je rozdělen do tří bloků a je doprovázen několika odbornými semináři. O dopadech emocionálního a racionálního myšlení na inovační projekty bude hovořit Jon Glasco, na kterého naváže Vlastimil Tesař se svým pohledem na střet rozumu a emocí ve světě nul a jedniček. První blok uzavře Jiří Krátký představením výsledků průzkumu Společnosti pro projektové řízení o stavu projektového řízení v České republice.

Ve druhém přednáškovém bloku se bude mluvit o emocích sloužících dobré věci, o postavení člověka jako takového v projektu či o roli emocí ve virtuálních týmech a při řízení projektů vůbec. Odborné příspěvky prvního dne uzavřou Branislav Lacko, Marek Šusta a Petr Řeháček svými pohledy na systémové přístupy a procesní modely v projektovém řízení.

Program prvního dne zakončí společenský večer připravený plně v režii studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati. V rámci večera bude slavnostně vyhlášen také vítěz studentské soutěže projektového řízení ProjectOn 2012, jejímž garantem je generální partner konference společnost Microsoft.

Odborný program konference pokračuje ve čtvrtek.

Společnost pro projektové řízení je zastřešující profesní organizací projektových manažerů v České republice. Je neziskovou organizací a nejvyšší odbornou, mezinárodně uznávanou autoritou v otázkách projektového řízení a řízení prostřednictvím projektů v České republice, a to nezávisle na existenci odlišných standardů a metodik. Společnost sdružuje projektové manažery všech uznávaných standardů a certifikací a sama provádí certifikaci dle standardu International Project Management Association (IPMA).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x