Fotbalový brankář Filipko možná skončí ve Slovácku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Slovenský brankář Miroslav Filipko, který byl téměř čtyři sezóny jedničkou týmu 1. FC Slovácko, s největší pravděpodobností po skončení tohoto soutěžního ročníku celek u Uherského Hradiště opustí. Informuje o tom agentura SITA.

Osmatřicetiletý zkušený gólman se už téměř dva měsíce nedostal do branky, trenér Miroslav Soukup v poslední době sází na Dušana Melichárka. „Za dvanáct let, co jsem v zahraničí jako cizinec, jsem se dostal i do horších a těžších situaci. Toto je malichernost,“ cituje deník Sport Filipkova slova. „Trenér může po deseti vítězných duelech změnit sestavu. Je to jeho odpovědnost, jeho kompetence. Nemám více k tomu co říct. Náš kouč mě posadil na lavičku a hotovo,“ konstatoval Filipko.

Filipkovi po této sezoně skončí v Uherském Hradišti smlouva. „Nevím, jaký je postoj klubu k mému setrvání v mužstvu. Osobně nemám problém s tím, abych zůstal ve Slovácku. To, že mi zanedlouho končí smlouva, neřeším. Vždy, když mi v létě skončil kontrakt, podepisoval jsem smlouvu jen na rok. Teď to není pro mě nic nového,“ dodal Filipko.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x