Srážka dvou aut a autobusu si v Zašové na Valašsku vyžádala jedno zranění

ZAŠOVÁ - Jedno zranění si vyžádala čtvrteční dopravní nehoda v Zašové na Valašskomeziříčsku, při které se srazila dvě auta s autobusem. Sdělil mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Nehoda se stala na hlavní silnici mezi Valašským Meziříčím a Zašovou a nabourala se tu auta značky Subaru Forester, Chevrolet Spark a linkový autobus značky Karosa.

Po vzájemném střetu všech tří vozidel byla zraněna seniorka, která jela v Chevroletu jako spolujezdkyně. Sanitka ji odvezla do nemocnice. V autobuse cestovalo asi 15 lidí, nikdo nebyl zraněn a po nehodě nemuseli přepravní vozidlo opustit,“ doplnil Mitáček. Podle mluvčího krajské záchranky Petra Olšana utrpěla žena zlomeninu nohy a zhmožděniny hrudníku. „Odvezli jsme ji na ARO do valašskomeziříčské nemocnice. Jednalo se o středně těžké poranění,“ dodal Olšan.

Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena doprava na důležitém silničním tahu.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14853′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚344‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14853‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x