Architekt ve městě

Moderovaná diskuze děkana architektury Technické univerzity v Liberci a také architekta pana prezidenta Václava Havla, Prof. Dr. Ing. Arch. Bořka Šípka.

Akce s názvem: Architekt ve městě se uskuteční ve čtvrtek 10. května od třinácti do patnácti hodin v prostorách Academia centra na Mostní ulici. A následně od osmnácti do dvaceti hodin v prostorách LOFT Club Café & Baru na Třídě Tomáše Bati ve Zlíně.

Cílem moderované diskuze je představit tuto osobnost studentům Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, široké veřejnosti z řad různých uměleckých oborů a také občanům města Zlína.

Ve večerních hodinách se uskuteční autogramiáda, s možností zakoupení autorských publikací, degustace vín značky VINIUM z Velkých Pavlovic, diskuze a následně after party.

Vstup pro studenty (po předložení studentského průkazu) je zdarma, veřejnost zaplatí 99,- Kč.

Kapacita sálu Academia centra je omezena počtem 450 osob. Registrujte si prosím svá místa na stránkách organizátora akce, reklamní agentury Merlin Design, která ji pořádá společně s Fakultou multimediálních komunikací, Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, LOFT Club Café & Barem a Nadací Tomáše Bati.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x