Lázně Luhačovice zmodernizovaly Rehabilitační pavilon za více než 20 milionů korun

LUHAČOVICE - Celkem na 20 milionů korun vyšla rekonstrukce Rehabilitačního pavilonu lázně Luhačovice. Od pondělí v něm bude v provozu celkem 42 procedur, sdělil v pátek obchodní ředitel lázní Jiří Dědek.

V Rehabilitačním pavilonu vzniklo zcela nové pracoviště pro poskytování luhačovické vodoléčby a dalších léčebných procedur. „Cílem modernizace bylo nabídnout klientům hotelů, penzionu a areálu lázní nové prostředí a soustředit více procedur do jednoho objektu, aby nemuseli přecházet,“ uvedl Dědek.

Podle něj byly v pavilonu v roce 1985 vybudovány pouze čtyři vanové koupele, dvě pracoviště fyzioterapeutů, bazén, sauna, tělocvična a fitness centrum. „Po úpravách bude od pondělí v provozu celkem 42 procedur včetně upraveného bazénu,“ řekl ředitel s tím, že vůbec poprvé společnost použila v pavilonu technologii recyklace použité vody. „Je to vysoce efektivní způsob využívání vody, kdy je zhruba 80 procent použité vody vráceno zpět do systému k dalšímu použití,“ dodal.

Lázně Luhačovice přicházejí pro právě začínající sezónu s řadou dalších novinek pro své klienty. MImo jiné jde například o Léčebný pobyt intensiv, v příspěvkové péči pak nabídnou pro lidi s nižšími příjmy celoročně slevu Týden zdarma, řadu pobytů pak vážou na bohatý letní kulturní program v největších moravských lázních. Připraven je i Edukační pobyt pro diabetiky i speciální narozeninová nabídka ke 20. výročí založení akciové společnosti Lázně Luhačovice.

Už o příštím víkendu čekají v Luhačovicích značný nápor návštěvníků při věhlasném Otevírání pramenů. Chystá se bohatá sada 40 kolonádních koncertů, vystoupí řada našich i zahraničních těles, se zájmem se očekává například vystoupení Hudby Hradní stráže a Policie České republiky. Chybět nebude samozřejmě Festival Janáček a Luhačovice anebo stejně oblíbená Akademie Václava Hudečka a řada dalších včetně Divadelních Luhačovic.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’13959′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚348‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚13959‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x