Na Vsetínsku se srazila motorka s osobním autem, k nehodě byl povolán vrtulník

HORNÍ LIDEČ - Vážná nehoda motocyklu a osobního auta se stala v neděli v podvečer v katastru Horní Lideče na Vsetínsku. Pro těžce zraněného řidiče motorky musel přiletět vrtulník letecké záchranné služby, jeho spolujezdkyni odvezla sanitka, informovala Hana Polešáková ze zlínské krajské záchranky.

Dvaačtyřicetiletý řidič motocyklu utrpěl při srážce těžká zranění hlavy s poruchami vědomí, pohmoždění hrudníku a poranění krční páteře,“ uvedla Polešáková. Kvůli vážnému zdravotnímu stavu zraněného motorkáře povolal zasahující lékař na místo vrtulník letecké záchranné služby, který muže transportoval do nemocnice v Ostravě. Zranění hlavy utrpěla při nehodě i jeho spolujezdkyně. Tu podle Polešákové převezla sanitka na chirurgii do vsetínské nemocnice.

Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’13950′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚351‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚13950‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x