Paľo Habera a skupina TEAM zahraje své největší hity ve Zlíně už za pár dní!

Už jen několik dní zbývá do koncertu Paľo Habery a skupiny TEAM ve Zlíně. Největší hity této kapely si fanoušci poslechnou 23.května 2012 na zlínském Zimním stadionu Luďka Čajky. To nejlepší z historie této populární skupiny doprovodí speciální videoprojekce a pódiová show připravená právě pro toto turné s názvem „FINAL TOUR 2012“.

Po téměř 30 letech od vzniku Teamu chceme uzavřít jednu mimořádnou a úspěšnou kapitolu našich hudebních životů. Nejlepším způsobem je zahrát našim fanouškům a předvést se jim v tom nejlepším světle. Bude to největší turné, co se týká výpravy světel, efektů, zvuku a velikosti pódia. Zkrátka tak, aby to splňovalo nejpřisnější evropská kritéria. Pokud fanoušci chtějí, mohou nám posílat tipy na písničky, které by neměly na koncertě chybět. Toto turné bude hlavně pro ně, tak ať si ho s námi pořádně užijí,“  říká frontman kapely Paľo  Habera.

Zlínský koncert přeložili pořadatelé ze sportovní haly na zimní stadion. Důvodem byl velký zájem o vstupenky. Díky navýšení kapacity jsou vstupenky stále ještě k dostání v prodejní síti TICKETPORTAL a budou k dostání i v den koncertu od 17:00 hodin  přímo v pokladně u zimního stadionu.

Brány zimního stadionu se pro diváky otevřou v 18:30 hodin. Již v 19:30 začne publikum rozehřívat předkapela Horská chata. TEAM svoji show začne ve 20:30.

Mediálním partnerem akce je AVONET

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x