Účast na festivalu Holešovská Regata přislíbil i známý beatboxer Ondra Havlík

HOLEŠOV - Organizátoři festivalu Holešovská Regata 2012 potvrdili účast další hvězdy, se svou beatboxovou show dorazí Ondra Havlík. Řekla PR manažerka Agentury Velryba Petra Svěráková.

Ondra Havlík aka en.dru vystoupí v Holešově 23. června. „Ondru Havlíka znají lidé jako člena kapely Mako Mako či jako moderátora rádia. Je čerstvým vicemistrem světa v loopingu, dvojnásobným mistrem České Republiky v beatboxu, vítězem Evropské soutěže 1st Marathon beatbox battle a dvojnásobným vítězem Czech Boss Looping contest,“ podotkla Svěráková.

En.dru zahraje svou onemanjam show, jejíž součástí je vedle beatboxově – vokální improvizace i hudební improvizace s použitím takzvaného Loopstation. Zařízení funguje jako smyčkovač nahraných stop, které en.dru postupně nahrává přímo před publikem pouze hlasem a pusou, tedy bez použití jakýchkoliv jiných elektronických efektů či nástrojů. Tímto způsobem vznikají před diváky živé accapella improvizace nejrůznějších hudebních stylů (electro, hip-hop, acid jazz, funky, ethno a podobně) s beatboxovou rytmikou, vokály, beatboxovými efekty a imitacemi hudebních nástrojů.

Dalšími hvězdami, které na Holešovské Regatě 2012 vystoupí, jsou Tomáš Klus, MIG 21, Mňága a Žďorp, Čechomor, Backwards, Premier či Jazzzubs. Návštěvníci se mohou kromě jiného těšit také na soutěž netradičních plavidel nebo Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky.

Mediálním partnerem akce je AVONET

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x