Patnáctiletý kluk z Uherskohradišťska utekl po hádce s rodiči z domu, druhý den ho hledá policie

BÍLOVICE - Policisté již druhý den pátrají po patnáctiletém Miroslavu Chaloupkovi z Bílovic na Uherskohradišťsku, který v pátek v šest hodin odešel z domova. Na stole nechal mobilní telefon i vzkaz, že hodlá cestovat a domů se nevrátí, řekl v sobotu policejní mluvčí Aleš Mergental.

Rodiče přišli podle mluvčího na policii s oznámením o pohřešování syna v pátek dopoledne.

Policisté okamžitě začali prověřovat vytipovaná místa a zjišťovat sebemenší detail, který by je mohl přivést k patnáctiletému hochovi nebo rozkrýt jeho plány. „Odpoledne skupiny policistů propátrávaly okolní obce, les i další místa, kde by se hoch mohl pravděpodobně objevit. Vše s negativním výsledkem,“ řekl Mergental.

V sobotu ráno policisté pokračují v pátrání. Chlapec o sobě dosud nedal zprávu nikomu ze svých blízkých. Důvodem odchodu z domu mohou být podle policistů jeho aktuální spory s rodiči.

Policisté proto v sobotu vyhlásili po pohřešovaném Miroslavu Chaloupkovi pátrání. Hledaný mladík je štíhlý, 180 centimetrů vysoký, má kratší světle hnědé vlnité vlasy, hnědé oči. Z domu odešel s černou sportovní taškou značky Adidas a černošedým batohem. Při odchodu měl pravděpodobně na sobě džínové kraťasy a tmavou letní bundu s bílými manžetami na rukávech.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x