Časový plán Holešovské Regaty 2012 je tady!

Dlouho očekávaná chvíle je tady. Agentura Velryba, která pořádá Holešovskou Regatu 2012 spolu s MKS Holešov, právě dnes zveřejňuje časový plán tohoto rodinného festivalu.

Festival zahájí kapela Franc Alpa, a to už v 11.45. Následovat bude V.S.P.H., ve 13.15 pak zahraje své největší hity známá skupina Čechomor.  Po neméně známých Jazzzubs přijde na řadu tolik očekávaná přehlídka pestrých plavidel. Na pódiu to pak ve velkém rozjede kapela Mňága a Žďorp. Diváci se budou moci těšit také na beat box show na vodě Odry Havlíka aka EN.DRU, po kterém bude stage patřit vynikajícím Backwards (The Beatles revival).

V 18.00 půjde program Holešovské Regaty do pomyslného finále. Na start se připraví soutěžící v tolik populárním přejezdu vodní lávky na kole a trakaři! Vloni sklidili všichni účastníci této soutěže od přihlížejících návštěvníků obrovský potlesk a obdiv.

O hodinu později, v 19.00, už rozezní celý areál holešovských zahrad a zámku tóny kytary zpěváka Tomáše Kluse.  Program pak na pódiu zpestří Divadlo Facka, po kterém přijde ve 20.45 na řadu známá a oblíbená kapela MIG 21. Nebe potom rozjasní obrovský ohňostroj. Celodenní program Holešovské Regaty 2012 završí pirátská tancovačka s kapelou Premier.

Kromě hudby čeká návštěvníky také kulinářský zážitek. Celý den se budou prodávat gurmánské speciality. Lidé tak ochutnají například africký guláš nebo thajské speciality za lidové ceny. Také pro děti je připraven pestrý doprovodný program.

Mediálním partnerem akce je AVONET

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x