Video: Zlínské tenisové dny se znovu vydařily

"Pokud nás nepozlobí počasí, bude všechno na jedničku,“ tvrdili před 4. ročníkem Zlínských tenisových dnů jejich organizátoři. Paní Příroda byla nakonec moudrá, déšť se v době konání nekonal a tak se dvoudenní akce plná tenisu pro začínající adepty bílého sportu i jeho vyznavače z řad osobností vydařila. Záštitu převzal hejtman Zlínského kraje MVDr. Stanislav Mišák, vedení kraje věnovalo i Cenu hejtmana, kterou se může pyšnit jeden z úspěšných účastníků turnaje Štefan Marko.

Tenisové dny udělaly asi největší radost dětem, které se seznamovaly s tímto sportem. Zavítal mezi ně i primátor města Miroslav Adámek. „Zájem dětí mne samozřejmě těší, chceme být opravdu městem sportu a tohle je další důkaz, že tomu tak může být,“ řekl Adámek.

Je to opravdu skvělá akce,“ radoval se ještě v sobotu odpoledne žák zlínské 3. Základní školy Adam Suchý. Ten v pátek vyhrál řadu cen na dětském dnu, v sobotu pak v turnaji osobností zvítězil jeho otec Ladislav. Děti se díky přízni partnerů Zlínských tenisových dnů mohou zdarma vydat třeba do zlínského zábavního centra Galaxie, zlínské zoologické zahrady, anebo do právě otevíraných bazénů. Ceny pro nejlepší v kategorii dospělých pak věnovala společnost Lázně Luhačovice, ale i řada dalších.

Video

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14227′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚389‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14227‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x