Anketa: Zlínská kartářka Simona Králová o výsledek na EURU nemám strach a co vy?

Ne že by byla zrovna odbornicí na fotbal. Spíš se vyzná v mezilidských vztazích, výhledech do budoucna či (ne)přízní osudu, anebo v otázkách zdraví. Přesto neváhala a podívala se do karet, jak to bude s našimi fotbalisty na velmi rychle se blížícím EURU v Polsku a na Ukrajině. Zase tak nezkušená ve sportovních záležitostech ale zlínská kartářka Simona Králová není.

Před časem jsem vyčetla z karet, že do té doby hodně úspěšný a ve Zlíně velebený hokejový trenér Ernest Bokroš brzy skončí ve své funkci. Nezdálo se to pravděpodobné, ale předpověď se tehdy naplnila. Taky se mi podařilo „udržet“ zlínské fotbalisty svou předpovědí v nejvyšší fotbalové soutěži, přestože jim odborná veřejnost ukazovala jasně palec dolů,“ vzpomíná Simona Králová na své sportovní karetní předpovědi.

Králová se ale soustředí daleko více na pracovní záležitosti, vývoj partnerských vztahů, otázky zdraví a nemocí. „Poslední dobou je ale znát, že lidé mají hluboko do kapsy, nechají si předpovídat z karet podstatně méně, než tomu bylo v minulosti,“ nastiňuje současnost nevšedního oboru.

Na případný úspěch či neúspěch českých fotbalistů na EURU se dívá i přes ne zrovna přesvědčivé výsledky v přípravě s velkým optimismem. Posloužilo ji sedm karet, ale předtím také odborná porada s jedním zlínským sportovním expertem. „O oboru přeci jen musíte základní věci znát, nejde to bez některých reálií,“ říká zlínská kartářka v adekvátním prostředí na krásném trávníku zlínského fotbalového stadiónu.

Jako nikdy dosud nám bude přát štěstí, jsem si naprosto jistá postupem z kvalifikační skupiny,“ ubezpečuje váhající fandy. Podle Králové je velmi pravděpodobný i náš postup ze čtvrtfinále, tam nám asi pomůže zmíněná Paní Štěstěna. „Dál už to ale zřejmě nepůjde, karty mluví o tom, že to bude naše konečná, ale to by přece znamenalo velký úspěch v tak silné konkurenci šestnácti nejsilnějších evropských reprezentací,“ uzavírá Králová svoji optimistickou prognózu.

Anketa

run_function(‚id‘,’54‘,’13819′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’20‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚13819‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’54‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x