Kuplíři mají problémy. Ve Zlíně jim zavřeli v krátké době už třetí podnik

Zlínským erotickým salónům se evidentně nedaří. Kriminalisté v krátké době zavřeli "Masérský salón" na Jižních Svazích i "Penzion" v Malenovicích. Dvěma mužům (37 a 32) sdělili obvinění z kuplířství.

Podle zatímního vyšetřování muži inzerovali erotické služby, které pak zhruba deset žen nabízelo v soukromí,“ informovala zlínská krajská policejní mluvčí Jana Macalíková. Podle ní při výsleších muži dlouho zapírali, že by měli z takto nabízených služeb prospěch, šlo prý jen o pronájem pokojů. „Pod tíhou důkazů a výpovědí se však přiznali,“ dodává mluvčí. Velmi negativně působilo poskytování služeb na sousedy.

Samotná prostituce u nás trestná není, až čtyřletou sazbou odnětí svobody se ovšem trestá kuplířství, z něhož jsou muži obvinění. Policie jim klade za vinu, že privátní sex nabízeli po dobu několika měsíců na dvou místech ve Zlíně. Vyšetřování totiž prokázalo, že polovinu peněz získaných sexem musely ženy vracet majitelům privátů.

Anketa

run_function(‚id‘,’54‘,’14589′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’18‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14589‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’54‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x