Výtržnice Olina. Za nevyžádaný striptýz před muzeem může za mříže

Pořádnou ostudu a zdaleka nejen sobě, ale i Zlínu a jeho Obuvnickému muzeu jako takovému udělala "známá firma", výtržnice Olina G. Ta se tentokrát během módní přehlídky v rámci zlínské muzejní noci začala obnažovat přímo v centru krajského města.

Působilo to doslova nechutně, Olina byla zjevně opilá, před Obuvnickým muzeem se začala vžívat do role modelky a dokonce si začala stahovat tričko a obnažovat se,“ popisovala nezvyklou šokující podívanou žena, která tu v dobových šatech působila skutečně v roli účinkující.

Krajská mluvčí Policie ČR Jana Macalíková připomíná, že ženě sdělili podezření z trestného činu výtržnictví. Za podobný trestný čin si nedávno odseděla pět měsíců vězení, nyní se nad ní vznáší hrozba ročního trestu odnětí svobody. „Akce nevyžádané a poměrně nevzhledné modelky celou přehlídku značně narušila a znehodnotila,“ doplnila mluvčí.

Anketa

run_function(‚id‘,’54‘,’14421′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’22‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14421‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’54‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x