Do pátrání po zadluženém muži z Otrokovic se zapojilo 60 lidí, akce skončila bez výsledku

OTROKOVICE - Pátrací akce po devětačtyřicetiletém Jiřím Kunčarovi z Otrokovic, kterého ve čtvrtek v těžko přístupném terénu hledalo asi 60 policistů, zatím žádné stopy nepřinesla. Řekla policejní mluvčí Jana Macalíková.

Policisté už v minulosti prohledali různá místa, kde by se muž mohl nacházet. Jednalo se o herny, nádraží, restaurace a podobně. Rodina svého blízkého postrádá od 7. června, kdy v odpoledních hodinách odešel z domu. Tentýž den večer poslal rodině z mobilu textovou zprávu s tím, že se omlouvá a že je mu to líto.

Posléze rodinní příslušníci zjistili, že muž je značně zadlužený. Obávají se proto o jeho život. Pátrání je ale zatím bezvýsledné,“ konstatovala Macalíková.

Do čtvrteční pátrací akce se zapojili policisté z pohotovostního a eskortního oddělení, obvodních oddělení, služby kriminální policie a vyšetřování, policisté na koních a dva psovodi. Všichni prohledávali lokalitu Štěrkoviště, Bělovského jezu, břehy řeky Moravy až po Lužní les.

Šlo o komplikovaný, částečně zalesněný terén. Po muži však zatím není ani stopa, a to se jedná už o několikátou akci. Jeho mobilní telefon je vypnutý, proto jej nemůžeme ani lokalizovat. Svého příbuzného hledá intenzivně i zoufalá rodina. Pokud by někdo o Jiřím Kunčarovi věděl, ať okamžitě volá na linku 158,“ doplnila Macalíková s tím, že muž odešel v červené bundě a světlých riflích. Měří asi 172 centimetrů a je štíhlé postavy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x