Valašskomeziříčská radnice prodloužila termín přihlášek do květinové soutěže

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Valašskomeziříčská radnice se rozhodla prodloužit až do srpna termín pro přihlášení do soutěže Rozkvetlé město a mikroregion. Řekla mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

Nově se mohou zájemci přihlásit nejpozději do konce srpna.

Přihlásit svou květinovou výzdobu nebo zahradu může každý občan nebo firma z Valašského Meziříčí a obcí z Mikroregionu Valašskomeziříčsko-Kelečsko,“ doplnila Votrubová.

Letos mohou lidé zvolit jednu ze čtyř kategorií, a to Předzahrádky rodinných a řadových domů, Ovocné zahrady a zahrady za rodinnými domy, Květinová výzdoba oken a balkónů panelových a rodinných domů a nebo Zahradní úpravy vstupních prostor firem.

Zájemci se mohou hlásit u Aleny Střítezské na číslech 602 579 815 či 571 674 334 nebo mohou zaslat email na adresu stritezska@muvalmez.cz. Do emailu je potřeba uvést jméno nebo název firmy, telefonní číslo, poštovní adresu, soutěžní kategorii a variantu pro fotografie do soutěže. Soutěžící totiž mohou buď zaslat vlastní snímky, nebo si mohou květinovou výzdobu nechat vyfotit pracovníky městského úřadu,“ doplnila Votrubová.

Vyhodnocení soutěže se uskuteční na přelomu září a října.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x