Mladá žena vylezla se sebevražednými úmysly na sloup v Napajedlích

NAPAJEDLA - Policisté i hasiči ve středu po poledni zasahovali v Napajedlích na Zlínsku, kde v ulici Dr. Beneše vylezla na sloup vysokého napětí mladá žena (21) s úmyslem spáchat sebevraždu. Informoval mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Podle policejní mluvčí Jany Macalíkové se podařilo policejním vyjednavačům ženu, která byla zřejmě pod vlivem drog, na poslední chvíli zachránit. Zoufalá žena prý doslova o vlásek unikla smrti.

Oba naši vyjednavači se shodli na tom, že to byl nejtěžší zákrok, jaký kdy zažili. Žena odmítala komunikovat, odpovídala jen na to, na co chtěla. Zřejmě pod vlivem drog se v jednu chvíli domnívala, že je na lanovce a snažila se po lanech někam dostat. Bylo štěstím, že se energetikům podařilo včas vypnout proud. Vyjednavače k sobě odmítala pustit,“ uvedla Macalíková.

Jednomu z vyjednavačů se nakonec podařilo sebevražedkyni proti její vůli zachytit z hasičské plošiny. Mladá dívka se ale pokusila utéct a ručkovala po drátech pryč. „V jednu chvíli to už vypadalo, že spadne dolů. Nakonec ale vše dopadlo dobře a na zemi si nešťastnici převzali do své péče záchranáři,“ dodala Macalíková.

Proč se dívka rozhodla skoncovat se životem, policie ještě prověřuje. Podle všeho byla důvodem nešťastná láska.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’13993′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚415‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚13993‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x