Smrt v sedle. Na Slovácku zahynul sedmdesátiletý motorkář

Poslední den první poloviny roku začal velmi špatně a skončil tragicky. Možná velké horko, možná jiné vlivy stály za případem, který se stal u Dolního Němčí. Poklid sobotního večera přervala nečekaná smrt.

Nad ránem se v Provodově na Zlínsku srazili dva podnapilí mladí motorkáři, vážnými zraněními to odnesly jejich spolujezdkyně (Zlin.cz informoval). Večer se pak mezi Nivnicí a Dolním Němčím přihlásila smrt. Sedmdesátiletého motorkáře na letitém stroji značky Jawa nemůže nikdo podezřívat z šílené jízdy ani hazardu. A přece už není mezi živými.

Podle našich informací se na přehledném úseku vyhýbal sběračům třešní, vjel do protisměru, kde se srazil s osobním autem. Řidička vyvázla z karambolu bez zranění, ale muž na motocyklu nepřežil,“ sdělil mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental

Je to jen pár desítek hodin, co po kolizi s dodávkou zaplatil životem devětadvacetiletý motorkář v Hrobicích na Zlínsku.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14569′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚426‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14569‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x