Valašskomeziříčská radnice vyhlásila další ročník soutěže Valmez foto

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Valašskomeziříčská radnice vyhlásila šestý ročník fotosoutěže pod názvem Valmez foto 2012. Informovala mluvčí valašskomeziříčského městského úřadu Renata Votrubová.

Soutěží se ve dvou kategoriích, a to mladí amatéři do 18 let a amatéři nad 18 let. Letošní téma je Život je v pohybu aneb naše město žije. Snímky mohou zájemci zasílat do 1. září.

Soutěže se mohou zúčastnit fotoamatéři z celé České republiky. Podmínkou je, že fotografie musí vzniknout ve Valašském Meziříčí a každý účastník soutěže zašle maximálně tři fotografie v digitální podobě na určenou adresu,“ řekla referentka valašskomeziříčské radnice pro kulturu Václava Aubrechtová.

Fotografie, která byla zaslána do předchozích ročníků této soutěže, nebude hodnocena. „Stačí uvést své jméno, příjmení, věk, e-mail a telefonní kontakt. K fotce je třeba přidat výstižný název či krátký popis, i to rozhoduje,“ upozornila Aubrechtová.

Odesláním fotografií do soutěže autor poskytuje právo k užití fotografického díla Městu Valašské Meziříčí k nekomerčním účelům. Fotografie osvěží oficiální webové stránky města a poslouží k propagaci města.

Vítězové obou kategorií budou odměněni na vernisáži výstavy fotografií, která se uskuteční 10. září na radnici v přízemí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x