Malá Eliška: Ron musí umět do konce prázdnin hlavičky

Tak tohle je dvojka k pohledání. Budoucí třeťačka Eliška Vítková z Provodova a její věrný druh, krásný ohař Ron. Každý den prázdnin tráví správná dvojka ve společnosti fotbalového míče, A není to promarněný čas.

Eliška si hned zkraje prázdnin, když odložila vysvědčení se samými jedničkami, umanula jednu věc. Sama se musí zdokonalit v oblíbeném fotbalu, ale co víc, na chuť mu musí přijít i chlupatý krasavec Ron.

Už proto, že mu naši dali tak skvělé fotbalové jméno,“ říká „trenérka„. „Vždyť se od něj odvozují všechny fotbalové hvězdy. Ronaldo, Ronaldinho a taky Rooney,“ dává dívenka najevo nevšední znalosti a zájem o hru všech her.

Denně tak dostává Ron drezúru, Eliška mu nic neodpustí, začínalo se aportem fotbalového míče, který Eliška ovládá na necelých devět let naprosto dokonale. Ron už ale umí pořádně kopat všemi čtyřmi packami, nemá žádný problém míč ztlumit. 

Rone, teď hlavičky,“ ozývá se z trávníku vzorně střižené zahrady, jen plot dostává pořádně zabrat, míč se od něj odráží snad tisíckrát denně. To když Ron utíká po první tréninkové fázi do boudy a minislečna z Provodova zkouší další a další fotbalové dovednosti na vlastní kůži. Jak to tak vypadá, bude mít brzy hustě posetá dívčí fotbalová východní Morava další oporu a kdyby vznikla psí jedenáctka, bude Ron určitě kapitánem.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14695′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚436‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14695‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x