Policisté vyšetřují pád cyklisty u Horní Bečvy, utrpěl těžká zranění

HORNÍ BEČVA - Vsetínští policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění pádu cyklisty, kterého svědkové objevili těžce zraněného na silnici I/35 vedoucí od státní hranice směrem na Horní Bečvu. V pátek oznámil Vladislav Malcharczik ze vsetínské policie.

Lidé našli těžce zraněného cyklistu ležet na silnici ve čtvrtek asi ve čtvrt na jednu odpoledne. „Cyklista byl v bezvědomí a měl poraněnou hlavu. Jeho zranění si vyžádala letecký transport do nemocnice v Olomouci,“ podotkl Malchrczik.

Policisté zjistili, že se jedná o dvaapadesátiletého muže z Vrchlabí, který je na návštěvě u svých příbuzných v Rožnově pod Radhoštěm. Jel na silničním kole ze směru od státní hranice do obce Horní Bečva. Tam však nedojel, protože asi kilometr pod odbočkou na obec Bílá za dosud nezjištěných okolností upadl na silnici a způsobil si vážná zranění.

Žádáme případné svědky události, kteří ve čtvrtek v době od 12 hodin do čtvrt na jednu odpoledne tímto úsekem silnice I/35 projížděli, aby podali informace na linku 158 nebo kteroukoli policejní služebnu,“ dodal Malcharczik.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x