Videopozdravy hvězd pro fanoušky Trnkobrani

Vážení přátelé TRNKOBRANÍ! Požádali jsme všechny hlavní hvězdy Trnkobraní, aby fanouškům našeho festivalu natočily svůj osobní srdečný videopozdrav.

Naše výzva se setkala s tisíciprocentnim kladným ohlasem. Nejenom proto, že snad už každý známý umělec je vlastníkem nějakého chytrého telefonu a natočit video je tím pádem úplná maličkost, ale hlavně proto, že vystoupit na Trnkobrani je otázkou cti i pro největší „stars“.

V každém případě vás zveme na prohlídku prvních čtyř klipů, které najdete na http://www.trnkobrani.cz/novinky/videopozdravy-hvezd-pro-fanousky-trnkobrani-204.html.

Každý z nich je originální: Zdob si Zdub nám v něm předali kus své nevyčerpatelné energie, Jana Kratochvílová zase zdravila Trnkobrani během cesty olympijske štafety Londýnem a Zdeněk Hrachový, kapelník Fleretu, přivítal návštěvníky jako správný domací pán!

Všechny další pozdravy, které okamžitě zveřejňujeme na našem oficiálním facebooku www.facebook.com/trnkobrani, budeme průběžně přidávat i na www.trnkobrani.cz.

Mediálním partnerem je 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x