Na zlínské náměstí dorazí hokejisté

ZLÍN - Na náměstí Míru ve Zlíně přijedou v pátek hokejisté a lidé budou moci na autogramiádě získat podpisy Ondřeje Veselého, Pavla Kubiše, Petra Holíka, Antonína Honejska, Tomáše Kapusty či trenéra Tomáše Valáška. Sdělil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Autogramiáda bude součástí programu Nejezděte do Londýna – sportujte s námi na náměstí, který radnice pořádá v rámci dlouhodobého projektu Živé náměstí začne od 16.30 hodin.

Hokej je ve Zlíně sportem číslo jedna, věříme tedy, že návštěvníky Živého náměstí přítomnost hráčů a trenéra potěší,“ prohlásil náměstek primátora Ondřej Běták (TOP 09/STAN), který je autorem projektu.

Samotný program Nejezděte do Londýna začne v 15 hodin a potrvá do 17.30 hodin a nabídne sport i zábavu. Pro účastníky je například připravena možnost zahrát si streetbal, florbal, vyzkoušet si překážkový běh přes vodní příkop, zazávodit si s autíčky nebo si vyzkoušet své vědomosti v soutěži. „Děti dostanou za účast na několika stanovištích účastnické diplomy, připravené jsou pěkné ceny, zdarma bude kofola,“ doplnila Martina Lerlová ze spolupořádající agentury Marty production.

Cílem dlouhodobého projektu Živé náměstí je vrátit veřejnost do centra Zlína. Odstartoval letos a zatím nabídl tři akce: Na kole dětem, I senioři umí žít naplno a Hurá na prázdniny aneb Zumba se srdcem na dlani, které přilákaly téměř dva tisíce návštěvníků.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x