Otrokovická radnice vyhlásila květinovou soutěž

OTROKOVICE - Otrokovická radnice vyhlásila desátý ročník soutěže Naše město v květech a zeleni, uzavírka přihlášek je do konce srpna. Řekla mluvčí města Lenka Krupková.

V těchto dnech prochází ulicemi města pracovníci radnice, kteří pořizují fotodokumentaci zajímavých objektů – přihlášených i nově objevených. „Pro jubilejní desátý ročník jsme připravili ceny v celkové hodnotě 35 tisíc korun. Kromě tradičně poskytovaného zahradnického materiálu máme připravenu i speciální cenu města Otrokovice, která bude směřovat do oblasti kultury,“ řekl starosta Otrokovic Jaroslav Budek (ČSSD).

Účastníkem soutěže může být každý, kdo žije nebo podniká v Otrokovicích – soukromá osoba i podnikatelský subjekt. Hodnoceny jsou pouze úpravy viditelné z ulice. Při přihlášení do kategorie A (okna a balkony) je nutné uvést patro, případně i informaci, na kterou stranu domu je výzdoba orientována.

Soutěž bude rozdělena do tří kategorií. Kromě kategorie Květinová výzdoba oken a balkonů bytových domů to je i Květinová výzdoba a údržba zeleně u rodinných domů a Výsadba a údržba zeleně u podnikatelských objektů a institucí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x