Zlínský zámek ožije po tři dny kabaretem

ZLÍN - Nádvoří zlínského zámku bude od čtvrka do soboty patřit kabaretu, který návštěvníkům nabídne divadelní představení, koncerty i taneční vystoupení. Sdělil organizátor akce Martin Pášma.

Lidé se mohou těšit také na výpravnou epopej Martina Pášmy Podřevnická paroplavba, kterou na zlínském zámku čeká světová premiéra.

„Mezi léty 2005 a 2008 jsme na nádvoří uvedli řadu představení. Například vlastní variaci na quijotovské téma nazvanou Nebe nade Zlínem. Rád bych na tuto tradici navázal. Přál bych si, aby zlínský zámek včetně nádvoří byl živým místem – dějištěm kulturního i společenského života. Snad tomu opět trochu přispějeme,“ podotkl Pášma.

Program třídenního festivalu ozdobí F Dur Jazz Band, přední česká jazzová kapela, a rovněž známá zlínská tanečnice Marie Vaněčková vystupující pod uměleckým jménem Oriana. Většinu programu na nádvoří však obstará Martin Pášma se svými přáteli – kabaretním kvartetem sestávajícím z herečky Dagmar Dědkové, zpěvačky Magdaleny Malaníkové a muzikanta Petra Kochaníčka řečeného Kochta.

Lístky stojí 99 korun a pořadatelé upozorňují, že při nepřízni počasí se program ruší.

Akce je podporována z Kulturního fondu Statutárního města Zlína.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x