Uherskohradišťští policisté pátrají po totožnosti těžce zraněné cyklistky

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Policisté žádají veřejnost o pomoc při zjišťování totožnosti asi sedmdesátileté cyklistky, která ve čtvrtek utrpěla těžké poranění při pádu z kola na stezce pro chodce a cyklisty mezi Kunovicemi a Uherským Hradištěm. To v pátek sdělila Milena Šabatová z uherskohradišťské policie.

Žena jela po stezce krátce před čtvrteční pátou hodinou odpolední, a to směrem na Štěpnice. Při sjíždění z mostu přes Kunovský obchvat spadla. „Při pádu si způsobila velmi těžké zranění. Sanitka ji převezla do uherskohradišťské nemocnice. Policisté zjišťují totožnost ženy, protože v době nehody u sebe neměla žádný doklad,“ poznamenala Šabatová.

Žena může mít kolem 70 let, má středně dlouhé šedivé vlasy, vysoká je 160 až 170 centimetrů a je silnější postavy. Na sobě měla bílou halenku a černé tříčtvrteční kalhoty. Žena jela na červeném kole značky Liberta, s černým košíkem nad zadním kolem.

„Pokud někomu tento popis někoho připomíná, popřípadě někdo ženu postrádá, nechť to oznámí na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu,“ doplnila Šabatová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x