Policisté pátrají po muži, který na kole srazil v Kunovicích cyklistku

KUNOVICE - Po přibližně třicetiletém muži, který jel po cyklostezce mezi ulicemi Letecká a Na záhonech v Kunovicích a narazil do protijedoucí osmadvacetileté cyklistky, pátrají uherskohradišťští policisté. V úterý to sdělil policejní mluvčí Aleš Mergental.

Srážka cyklistů se stala ve čtvrtek 2. srpna v přibližně 10.30.

Žena jela od Letecké a proti ní jeli dva asi pětiletí chlapci na kolech a za nimi muž, který se snažil usměrnit chlapce před sebou. Na svém kole přejel zleva k chlapci, který nejel při prvém okraji, kam se jej měl snažit navést. Přitom přejel do protisměru, kde jela žena na kole. I když začala zpomalovat, muž do ní čelně narazil a žena z kola spadla.

Hned po pádu se zvedla a řekla, že ji nic nebolí. Muž i oba chlapci byli rovněž v pořádku. Nevyměnili si ani kontaktní údaje a rozloučili se. Po chvilce žena zjistila, že má vykloubené rameno, které si díky předchozím zkušenostem dokázala sama vrátit zpět. Policisté nyní vyzývají asi třicetiletého muže, aby se přihlásil na dopravním inspektorátu, abychom mohli nehodu řádně došetřit. Pokud by měl kdokoliv další informace k nehodě nebo k prozatím neznámému cyklistovi, ať se rovněž obrátí na uherskohradišťské dopravní policisty,“ poznamenal Mergental.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x