Pod koly kamionu zemřel u Tlumačova třicetiletý muž z Přerovska

TLUMAČOV - Při tragické dopravní nehodě u vjezdu do Tlumačova ve směru od Otrokovic zahynul ve středu večer třicetiletý muž z Přerovska. O neštěstí jsme informovali ve středu večer.

Muž jel od Otrokovic směrem na Tlumačov a začal předjíždět kolonu aut před sebou. Při manévru se čelně srazil s kamionem a vrak osobního auta Fiat Brava se zaklínil pod kola kamionu. Muž náraz nepřežil.

„Kamion řídil rovněž třicetiletý muž. Vypověděl, že už se mohl na auto v protisměru jen dívat a brzdit, střetu zabránit nešlo. To je svědectví, které nám potvrdili i další lidé, kteří byli poblíž. Řidiče osobního auta, který zemřel okamžitě, nešlo jednoduše vyprostit, musela pomoci až speciální technika hasičů. Nehoda blokovala dopravu na silnici asi do půlnoci,“ doplnila policejní mluvčí Jana Macalíková.

V tomto roce jde o čtvrté smrtelné zranění v okrese Zlín. Zemřeli už dva řidiči a dva chodci. Z aktuálních statistik vyplývá, že ve Zlínském kraji letos při dopravních nehodách zemřelo 23 lidí. Je to o čtyři zmařené lidské životy méně než za stejné období loňského roku.

Více o tragické nehodě čtěte zde

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x