V Huslenkách na Vsetínsku zahynul pod koly traktoru muž

HUSLENKY - Lidský život si vyžádala čtvrteční havárie traktoru v Huslenkách na Vsetínsku. Jak řekl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil, pod převráceným strojem zahynul muž.

Podle Netopila se tragédie stala po 14. hodině mimo hlavní komunikace. „Podle prvotních informací se stroj převrátil a řidiče zavalil. Hasiči museli tělo muže z pod traktoru vyprostit,“ podotkl Netopil.

Na místě zasahovala i záchranka. „Přivolaný lékař už mohl jen konstatovat smrt. Muž utrpěl drtivé a devastující poranění hlavy a na místě podlehl,“ podotkl mluvčí krajské záchranky Petr Olšan.

Podle Vladislava Malcharczika ze vsetínské policie šlo o padesátiletého muže. „Traktorem značky Zetor sekl trávu, ve svahu. Na nestabilním povrchu se stroj převrátil,“ doplnil Malcharczik.

Na Vsetínsku jde o druhou podobnou nehodu v poslední době. Koncem června se jiný traktor převrátil ve Velkých Karlovicích. Jeho řidič vezl devětatřicetiletou ženu na blatníku a ta po převrácení stroje utrpěla devastující poranění nohy. Havárii přežila, ale lékaři jí museli amputovat nohu.

Mapa


Zobrazit místo V Huslenkách na Vsetínsku zahynul pod koly traktoru muž na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x