Na Trnkobraní ve Vizovicích se představí Václav Neckář, Tomáš Klus a bratři Nedvědové

VIZOVICE - Legendární bratři Nedvědové, Václav Neckář nebo současné hudební hvězdy jako Tomáš Klus a slovenský raper Rytmus vystoupí na 45. ročníku Trnkobraní ve Vizovicích. Soutěž v pojídání švestkových knedlíků bude uvádět Zdeněk Izer, řekl hlavní pořadatel Zdeněk Jurásek.

Akce se uskuteční od 24. do 26. srpna stejně jako v minulých letech v areálu likérky Rudolfa Jelínka. „Program jsme koncipovali jako výběr toho nejlepšího, co se na Trnkobraní v posledních letech objevilo. Někteří interpreti u nás ale budou úplně poprvé. Je to například slovenský Rytmus nebo kuriózně bratři Nedvědové,“ uvedl Jurásek.

Hlavními tahouny pátečního programu budou Tomáš Klus, Václav Neckář a Rytmus. „Objeví se také vynikající moldavská skupina ZDOB SHI ZDUB, která loni slavila obrovský úspěch,“ sdělil Jurásek.

Sobota bude patřit Richardu Müllerovi, Vlastovi Redlovi, Fleretu a zlínské rodačce Janě Kratochvílové. „V neděli se představí Jaroslav Uhlíř s rockovou skupinou a kapely Horkýže Slíže, Mig 21 a bratři Nedvědové,“ doplnil pořadatel s tím, že během neděle se uskuteční soutěž v pojídání švestkových knedlíků, kterou bude uvádět bavič Zdeněk Izer.

Součástí Trnkobraní bude sedmý ročník Folklórního a dechového festivalu, který je na programu v sobotu v prostorách sokolovny. „Na pódiu vystoupí Vizovjánek, CM Vizovský Jurášek, Malý Mionší, CM Mionší z Dolní Lomné, Ina Goleniow z Polska a FOS Lipta Liptál, orientální tanečnice při DDM Zvonek, Dechová hudba Libora Mikla, Mládežnický dechový orchestr a mažoretky Beton koncert band z Maďarska, dechový orchestr a mažoretky Wolsztyn z Polska a Kulturní a umělecké sdružení „Nikola Jonkov Vapcarov“ z Makedonie,“ vyjmenovala účinkující Lenka Geržová z Informačního centra Vizovice.

Mediálním partnerem akce je zlin.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x