Novinka Vizovického trnkobraní: originální elektronická pohlednice

Až přijedete na letošní určitě jako vždy velkolepé Vizovické trnkobraní, ušetříte své telefonní kredity. Poslat můžete naprosto originální elektronickou pohlednici s motivem namalovaným speciálně pro letošní ročník. Stačí se zastavit u stánku AVONETu, pohledné hostesky poradí, vyfotí a pošlou jedinečný pozdrav. Samozřejmě zdarma. A stejně tak se v celém areálu můžete díky společnosti AVONET bezplatně připojit k internetu přes WiFi.

Pozdravy mohou přítomní posílat se svými fotografiemi, během pár okamžiků o nich bude vědět kdokoliv u nás doma i na celém světě. Stačí znát elektronickou adresu přátel či známých. Pozdravy se budou moci posílat vždy v sobotu a v neděli 25. a 26. srpna od 10 hodin.

Tohle je opravdu zajímavá služba, jakmile jsem se o ní dozvěděl, akce u nás doma vyhrála nad jinými na celé čáře. Do Vizovic se moc těším, pozdravím desítky kamarádů,“ těší se do Vizovic středoškolák Matěj Ostárek z Hlučína.

Opravdu zajímavá záležitost, přátelé se mohou těšit na originální pozdrav, jsem z Vizovic, tohle fotografování si nenechám ujít, určitě vezmu manželku, budeme to mít jako svatební foto téměř po dvaceti letech,“ přidává se Michal Vlček.

Ve stánku AVONETu, kde se bude netradiční služba nabízet, jsou v sobotu i v neděli připraveny i další „vychytávky“. Přítomní se mohou těšit na nafukovací balónky s héliem, voňavý popcorn a sladké bonbóny.

A ti, co se na Trnkobraní nedostanou, mohou sledovat on-line dění přes webovou kameru na informačním serveru Zlin.cz. Zaslané pozdravy najdete zde.

Mediálním partnerem akce je zlin.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x