Policie upozorňuje na víkendové dopravní komplikace v souvislosti s akcemi na Zlínsku

ZLÍN - Řidiči by o víkendu měli na Zlínsku počítat s dopravním omezením v souvislosti se třemi akcemi, které se uskuteční. V pátek to řekl Petr Jaroš ze zlínské policie.

Během víkendu se uskuteční tři divácky atraktivní akce, při kterých by měli řidiči očekávat drobné komplikace. Největší je tradiční Trnkobraní ve Vizovicích, kam přijede na 20 tisíc diváků. Z toho pramení zvýšený pohyb chodců v okolí areálu místní likérky i samotného centra města,“ upozornil Jaroš.

Podle něj budou na bezpečnost na silnicích a veřejný pořádek dohlížet desítky policistů.

Další akcí je 16. ročník Mezinárodního festivalu dechových a foklorních souborů. V sobotu se od 10. hodiny uskuteční pochod účinkujících městem, kvůli čemuž bude asi na hodinu uzavřená třída T. Bati v úseku od křižovatky Díly IV po křižovatku s ulicí Gahurova. „Objízdné trasy budou vyznačené,“ sdělil Jaroš.

Ve stejný den se v ulicích Zlína bude konat také tradiční Spanilá jízda účastníků srazu profesionálních řidičů kamionů. „Během tohoto průjezdu městem nebudou komunikace uzavřené, přesto je potřeba počítat se zpožděním,“ uzavřel mluvčí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x