Tomáš Klus zazpíval na Trnkobraní ve Vizovicích, i když mu lékař zakázal tři dny mluvit

VIZOVICE - Na Trkobraní ve Vizovicích zazpíval v pátek večer kromě Václava Neckáře a dalších také Tomáš Klus, byť mu to zakázal lékař. Zbavili mě totiž zubu moudrosti, sdělil sám zpěvák.

Klus ve čtvrtek podstoupil zákrok a neměl kvůli vytaženému zubu moudrosti a stehům v ústech tři dny mluvit. „Zbavili mě zubu moudrosti. Bolelo to a bolí to ještě víc,“ uvedl zpěvák po koncertu, na kterém však na sobě nedal nic znát a přítomné o nic neochudil.

Beru antibiotika, která sice drtí zánět, ale také zábavu, která mohla nastat. Chutná mi totiž zdejší slivovice, kterou si dám ale nejdříve za týden, až antibiotika doberu,“ řekl Klus.

Ten zhodnotil vizovické Trnkobraní jako nadstandardní akci.

Během pátečního večera zazněly v jeho podání známé písně Pánu Bohu do oken, Marie, LeHomole nebo Nina. Přítomné z prostoru před pódiem nevyhnal ani silný déšť, za což je zpěvák odměnil komickou improvizací a vtipnými hláškami v textech písní.

V pátek se představil také Václav Neckář, skupina Xindl-X nebo slovenský raper Rytmus.

Vše je zatím bez problémů, nezaznamenali jsme žádné komplikace,“ sdělil hlavní pořadatel Zdeněk Jurásek.

Už 45. ročník Trnkobraní se koná od pátku do neděle. Sobota bude patřit Richardu Müllerovi, Vlastovi Redlovi, Fleretu a zlínské rodačce Janě Kratochvílové. „V neděli se představí Jaroslav Uhlíř s rockovou skupinou a kapely Horkýže Slíže, Mig 21 a bratři Nedvědové,“ doplnil pořadatel s tím, že během neděle se uskuteční soutěž v pojídání švestkových knedlíků, kterou bude uvádět bavič Zdeněk Izer.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x