Brněnská Liga vozíčkářů pořádá mezinárodní fotosoutěž, která přiblíží život handicapovaných

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ BRNO - Obyvatelé Zlínského kraje se mohou zúčastnit fotosoutěže Život, ale i Cesty nejen na kolech, která má přiblížit život handicapovaných. Oznámila to mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

Mezinárodní fotosoutěž Život nejen na kolech pořádá brněnská nezisková organizace Liga vozíčkářů.

Letošní ročník 17. ročník přináší několik novinek. Poprvé totiž Liga vozíčkářů vyhlašuje souboj mezi fotografiemi s cestovatelskou tématikou. „Každoročně lidé do soutěže posílají řadu fotografií, které mají s cestováním po tuzemsku i zahraničí leccos společného. Rozhodli jsme se pro tyto snímky vytvořit samostatnou kategorii s názvem Cesty nejen na kolech,“ upřesnili organizátoři.

Do soutěže se může přihlásit každý, kdo fotí a má zájem o svět zdravotně postižených. Jedinou podmínkou pro účast je pořídit snímek, který má nějakou spojitost se světem zdravotně postižených. Konkrétní téma závisí na úvaze autora. Fotky lze posílat buď elektronicky na mail prezentace@ligavozic.cz nebo na adresu Ligy vozíčkářů Bzenecká 23, 628 00 Brno, a to do 30. září.

Vyhlášení výsledků se uskuteční v říjnu v rámci veletrhu Medical Fair a Rehaprotex 2012. Výherce vybere odborná porota v čele se známým fotografem Jindřichem Štreitem.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x