Tiskové centrum zlínské Barum Czech Rally bude opět v Univerzitním centru

ZLÍN - Po loňské úspěšné premiéře se i v letošním roce stává Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně partnerem prestižní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín. Jak informoval Jan Malý z tiskového oddělení školy, Univerzitní centrum bude centrem novinářské práce.

Univerzita se ve dnech 30. srpna až 2. září, kdy budou ve Zlíně závodníci a reportéři z celého světa, stane tiskovým centrem. V prostorách Univerzitního centra na náměstí T. G. Masaryka bude umístěno tiskové středisko, v němž najdou novináři veškeré zázemí potřebné pro svou práci,“ uvedl rektor univerzity Petr Sáha.

Automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín se pravidelně řadí k nejvýznamnějším sportovním událostem v České republice. Každoročně ji navštíví na 300 tisíc diváků. Závody jsou součástí Mistrovství Evropy a prestižního mezinárodního seriálu Intercontinental Rally Challenge. O neustále stoupajícím zájmu o tuto soutěž svědčí i fakt, že v letošním roce bude v přímém přenosu vysílána na televizním kanálu Eurosport.

Zlínské Univerzitní centrum bylo otevřeno v roce 2008. Jeho autorkou je světově uznávaná architektka Eva Jiřičná. Společně se sousední budovou Kongresového centra tvoří jednu z novodobých dominant v centru Zlína.

Mediálním partnerem akce je zlin.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x