Valašskokloboucké hospodářské trhy doplní blešák

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Bleší trh bude součástí Klobouckých hospodářských trhů, které se v pátek konají ve Valašských Kloboukách. Uvedla mluvčí města Lenka Zvonková.

Bleší trh je atraktivní jak pro prodávající, kteří zde mohou zpeněžit nejrůznější věci, co už doma nepotřebují, tak pro kupující, kteří zase mohou natrefit na předměty, které se jim hodí. V podobných výprodejích se může nezřídka stát, že lidé narazí i na učiněné poklady,“ řekla pořadatelka Radka Brtišová.

Na bleším trhu mohou podle ní lidé nabídnout takřka cokoliv od oblečení po součástky do auta, vybavení kuchyně a domácnosti, hračky či umělecké a sběratelské předměty. „Prodejci mohou přinášet věci použité, ale i nové, které se jim nehodí,“ doplnila Brtišová. Prodej bude bez poplatku.

Pro bleší trh bude při Klobuckých hospodářských trzích před městským muzeem vyčleněn zvláštní prostor, kde budou mít prodejci připravené stoly. Trh potrvá od 12 do 17 hodin. Vedle speciálních bleších nabídek drobných prodejců bude k dostání i tradiční farmářský sortiment zeleniny, ovoce, sýrů, pečiva a dalších regionálních produktů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x