Opilý muž pobodal před barem na Vsetínsku hosta, který se zastával servírky

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Až tříleté vězení hrozí jednatřicetiletému muži, jenž před barem ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku pobodal třiačtyřicetiletého hosta. Ten se zastával servírky, které nechtěl opilý útočník zaplatit útratu, řekla v pondělí vsetínská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Incident se stal o víkendu. „V boxu v baru seděl opilý muž s kamarádem. Dvojice byla hodně hlučná a polila pivem stůl, sedačku i zem. Servírka jim odmítla nalít další alkohol a vyzvala je k zaplacení. Muži se k tomu neměli a řekli, že nemají peníze,“ uvedla Javorková.

Konfliktu obsluhy s opilými návštěvníky si všiml jeden z hostů. Ženy se zastal a s jedním z mužů, který odmítl zaplatit, vyšel ven. Tam nastala slovní a fyzická potyčka. „Zastánce se vrátil do baru s obličejem od krve. Útočník ho třikrát bodl do břicha a dal mu několikrát pěstí do hlavy. Sanitka jej odvezla do nemocnice,“ sdělila Javorková s tím, že doba léčení by neměla přesáhnout šest týdnů.

Policie agresora zadržela v dalším podniku. „Byl od krve. Měl u sebe otevírací nůž a v dechu přes dvě promile. Skončil v policejní cele. Bude se zpovídat z ublížení na zdraví a výtržnictví,“ dodala Javorková, podle níž se dotyčný nedostal poprvé do křížku se zákonem.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x