Taneční skupina Effect Proof vstupuje do nové éry

Taneční skupina Effect Proof vznikla v roce 1999 a za 13 let své existence prošla několika změnami. Vždy si ale především zakládala na osobním přístupu odborných lektorů, díky kterým se výkonnostní úroveň skupiny stále zlepšuje. 

K největším úspěchům skupiny patří například např. 1. místo hlavní věkové a dětské složky na soutěži Emotion dance cup 2012, 1.místo Sunny dance 2011 pro hlavní věkovou složku. „Soutěže mě baví. Můžeme porovnat svoje výkony s tanečníky z celé České republiky i ze Slovenska. Každý úspěch je pro nás velká odměna a motivace do budoucna,“ říká Simona Fedorková, tanečnice hlavní věkové složky. 

Po letech rozšiřuje skupina nabídku tanečních kurzů o několik nových složek. Kromě již tradičního stylu Street dance přibude také Break dance, Disco dance, Zumba a Břišní tance, a to díky možné spolupráci s několika velmi zajímavými trenéry, kteří podpoří naši lektorskou základnu. Složku Street dance posílí Ladislav Kabát, který patří k zakladatelům jedné z nejúspěšnějších tanečních skupin ve Street dance v České republice. Break dance bude vyučovat Eduard Kotikov, který se tomuto stylu věnuje více než 7 let, působil ve skupině 2BC a účastnil se řady projektů, jako například natáčení videoklipu pro skupinu REFLEXY. A složku Disco dance bude vést Zuzana Krutílková, která je dlouholetou a úspěšnou lektorkou tohoto tanečního stylu a v rámci své dosavadní taneční skupiny získala řadu ocenění.

Abychom podpořili tyto nové aktivity a poskytli našim tanečníkům prostředí pro jejich taneční růst, vybudovala skupina vlastní taneční studio. „Rádi bychom pro naše děti vytvořili zázemí, kde se budou cítit příjemně, mohou zde trénovat podle potřeby a dáme jim možnost rozvíjet jejich talent.“ řekla vedoucí skupiny Jana Brázdilová.
Pokud se chcete stát součástí této taneční skupin, stačí, když přijdete ve dnech 17. – 21. září 2012 vždy od 16 do 19 hodin do tanečního studia ve 2. patře budovy bývalé Celnice (pod Hlavní poštou).  Zápis probíhá do všech kurzů: Street dance, Break dance, Disco dance, Zumba a Břišní tance a je určen všem zájemcům od 6 let.
Veškeré informace o skupině a také o zápisu najdete na webových stránkách www.effectproof.cz.

Mediálním partnerem je

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x