Zlínští policisté zřejmě zadrželi distributora pančovaného alkoholu

ZLÍN - Zlínští policisté zřejmě zadrželi distributora pančovaného alkoholu, vyšetřovatelé jednají o dalším postupu na státním zastupitelství ve Zlíně. Informace vedení zlínské policie zatím oficiálně nepotvrdilo.

Podle vyjádření mluvčího policie Petra Jaroše zatím policie nemá výsledky pitvy jednašedesátileté ženy ze Zlína. „Zatím je nemáme ani telefonicky,“ řekl mluvčí.

Pátrání po původu nebezpečné chemikálie se věnuje i speciální vyšetřovací tým Metyl, který s ohledem na vážnost situace v úterý večer zřídil policejní prezident Martin Červíček. „Tým je složen z policistů Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování, odboru hospodářské kriminality a analytiků,“ uvedla mluvčí Štěpánka Zatloukalová s tím, že ho vede Červíčkův náměstek Václav Kučera.

Cílem speciálního týmu je nejen koordinovat činnost policie na základě získaných informací, výsledků expertíz, znaleckých zkoumání apod., ale i shromažďovat a analyzovat informace a oznámení o výskytu, podezřelé výrobě a distribuci alkoholu na celém území ČR.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x