Fotbalové Slovácko hodlá proti Boleslavi získat třetí výhru v řadě

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - V sobotu čeká 1.FC Slovácko další domácí utkání, po reprezentační pauze přivítají svěřenci Svatopluka Habance tým z Mladé Boleslavi. Utkání má výkop v 19 hodin a domácí hráči by v něm rádi navázali na poslední dva vítězné zápasy s Teplicemi a Příbramí, uvedl mluvčí klubu František Uhříček.

Musíme do toho jít odvážně, tlačit se dopředu, věřit si. A jak se říká jezdit po zadku, protože to je základ. Pokud se nám toto podaří, tak do toho přidáme trošku té fotbalovosti a vstřelíme nějakou branku. Jen tak můžeme Boleslav porazit,“ prozradil návod na středočeského soupeře útočník Libor Došek.

Slovácko se po nevydařeném startu probralo a v posledních třech zápasech nasbíralo sedm bodů. Po remíze na pražské Julisce přišly dvě výhry doma s Teplicemi a v Příbrami. V reprezentační přestávce mužstvo pečlivě trénovalo a připravovalo se na náročný program.

V prvním týdnu reprezentační přestávky jsme měli během pěti dnů osm tréninkových jednotek. Dobili jsme baterky a měli jsme jak herní, silové, tak i rychlostní tréninky. Mělo to takový napůl kondiční charakter s herním úmyslem,“ prozradil trenér Habanec.

Víme, že nás nečeká nic jednoduchého. Narazíme na dva ambiciózní kluby, navíc nás čeká blok čtyř utkání, ve kterých budeme hrát třikrát doma s Boleslaví, Jabloncem a Slavií Praha a jedeme do Plzně,“ pokračoval trenér Slovácka, který věří, že stejně jako v zápase s Teplicemi poženou i proti Boleslavi mužstvo domácí diváci.

Věřím, že jich do ochozů dorazí hodně a stejně jako v posledním domácím zápase s Teplicemi budou dvanáctým hráčem, který nám dopomůže k vítězství,“ dodal Habanec.

Fanoušci, kteří si zakoupí vstupenku na utkání s Mladou Boleslaví, si budou moci bezprostředně po zápase na hlavní pokladně zakoupit vstupenku na utkání s Jabloncem s dvacetiprocentní slevou. „Sleva platí pouze bezprostředně po zápase a je možné ji uplatnit pouze výměnou za vstupenku ze zápasu proti Mladé Boleslavi,“ upozornil mluvčí klubu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x