Premiér to nemá lehké. Někdo jej nabarvil nažluto

Volby se skutečně blíží, tváře politiků lemují ulice měst, u silnic v celém kraji i republice je jich plno. Volby do krajských zastupitelstev a do Senátu se konají 12. a 13. října. Právě teď je čas pro ty, kteří se specializují na bilboardy.

Tedy nikoliv na jejich lepení a inkasování velmi slušných honorářů od politických stran a hnutí kandidujících do voleb, nýbrž na jejich ničení. Letošní první vlaštovka zaletěla do Březnice na Zlínsku. Majitel rodinného domu u spojnice Zlína s Uherským Hradištěm má v zahradě dokonce jakýsi dvojstojan. Na jedné straně lídři ČSSD pro krajské volby, na druhé pak premiér České republiky Petr Nečas coby představitel ODS.

Přávě on to schytal hodně natvrdo, někdo zatím neznámý přestříkal jeho tvář žlutým sprejem a navíc vyobrazil, co se vyobrazuje spíše mezi žáky darebáky v časech pubertálních.

Netuším, kdo to mohl udělat, nikdo si ničeho nevšiml, asi budu kontaktovat agenturu, která tam obsah bilboardů lepí, aby to přijeli napravit,“ vyjádřil se lakonicky znechucený majitel rodinného domu v Březnici, který ovšem nad činěním sprejerů zvláštní podiv ani nedával najevo.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14598′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’30‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14598‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x